Trekasser fra vinmonopolet

Trekasse fra Vinmonopolet | FINN torget

Fiks ferdig frakt og betaling. Vi sier ifra til selger at du vil fikse frakt og betaling gjennom FINN. Vi varsler deg når du kan legge inn et bud.

Ch. de Haux 98 i trekasse – Vinmonopolet

Flotte trekasser til vin. | FINN torget

Trekassene er ikke lenger å få kjøpt på Vinmonopolet. Har igjen to doble kasser. (Den doble med tauhåndtak på bildet og den enkle er solgt).

Mal en personlig gavekasse istedenfor bare å putte vinflaska i en papirbag!Trekassene er ikke lenger å få kjøpt på Vinmonopolet.Har igjen to doble kasser. (Den doble med tauhåndtak på bildet og den enkle er solgt).Prisantydning 180 kr.pr stk for de doble.

Pen trekasse fra “VINMONOPOLET”. – Skrotnissen

Ch. de Haux 98 i trekasse. Frankrike, Øvrige. Kr 0,0075 cl. Kan ikke bestilles. Ikke på lager i noen butikker. Kan ikke bestilles. Alkoholprosent.

Trekasser (3 stk) • Tise

Bruktbutikker antikkbutikker gamle reklameskilt Skrotnissen.no – Pen trekasse fra “VINMONOPOLET”.

En pen trekasse fra Vinmonopolet, 50 tallet, ca 28*38 cm stor, ca 34 cm høg kasse som kan brukes til så mangt. Pris: Tips en venn. Art.nr: PEND2965.

En pen trekasse fra Vinmonopolet, 5

Trekasse med vingårdsprint, 6 flasker – Wineandbarrels

Trekasser (3 stk) • Tise

26. okt. 2020 — Gamle trekasser kjøpt på bruktmarked i Oslo. Disse er fra det gamle Vinmonopolet, og kassene har i sin tid blitt brukt til oppbevaring/frakt …

Gamle trekasser kjøpt på bruktmarked i Oslo. Disse er fra det gamle Vinmonopolet, og kassene har i sin tid blitt brukt til oppbevaring/frakt av flasker. De siste årene har eskene blitt brukt til oppbevaring av vinyl, noe de egner seg særdeles godt til. De kan også brukes som pynt eller til oppbevaring av andre ting, som planter og lignende. Disse selges for 390 kroner per stykk, eller for 1000 kroner samlet.Utvendige mål:Høyde 27 cmBredde 39 cmDybde 30 cmHentes på Tøyen i Oslo! Spør om du lurer på noe! 😊Stikkord: #kasse #kasser #eske #esker #plantekasse #vinylkasse #vinyloppbevaring #vinyleske #treeske #trekasse #vintage #retro #tre #heltre #polkasse #Vinmonopolkasse

Vinkasser til salgs – Februar 2023 – RUBRIKK.NO

Trekasse med vingårdsprint, 6 flasker

Flotte trekasser som gaveinnpakning eller trendy og elegant oppbevaring av vin. … Flott trekasse med plass til tolv flasker vin.

Flott trekasse med vingårdsprint. Bruk den i vinkjelleren som dekorasjon eller oppbevaring. Se alle trekassene våre på wineandbarrels.com.

Vinmonopolet – en bruktvinselger – Aftenposten

Vinkasser til salgs – Februar 2023

Vi har 5 resultater for Vinkasser til salgs til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. 6. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av …

Vi har 5 resultater for Vinkasser til salgs til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. 48. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk.no!

Gamle trekasser til salgs – Februar 2023

Vi har 10 resultater for Gamle trekasser til salgs til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. 50. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis …

Vi har 12 resultater for Gamle trekasser til salgs til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. 50. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk.no!

Vinmonopolet – en bruktvinselger

25. nov. 2013 — Det er en allmenn misforståelse at Vinmonopolets utvalg av god … pakket og forseglet i originale trekasser (OWC) og tilgjengelig for det …

Det er en allmenn misforståelse at Vinmonopolets utvalg av god bordeauxvin kommer direkte fra slottene i Bordeaux, skriver Henning Thoresen.

Keywords: trekasser fra vinmonopolet