The heading will be: Oppdag åpningstider for Clas Ohlson, IKEA, OBS Bygg og Amfi Orkanger i 2022

Vil du vite når Clas Ohlson, IKEA, OBS Bygg og Amfi Orkanger er åpne i 2022? Her finner du all informasjon du trenger for å planlegge dine shoppingturer og få tak i alt du trenger.

Clas Ohlson åpningstider

Clas Ohlson er et populært kjøpesenter som tilbyr et bredt utvalg av produkter innen elektronikk, hjemmeinnredning, verktøy og mye mer. Her kan du finne alt fra små verktøy til store hvitevarer.

Åpningstidene til Clas Ohlson kan variere avhengig av lokasjon. For å finne nøyaktige åpningstider for Clas Ohlson i Orkanger i 2022, kan du sjekke deres offisielle nettside eller kontakte deres kundeservice.

IKEA åpningstider

IKEA er velkjent for sitt brede utvalg av møbler, hjemmeinnredning og tilbehør. Dette svenske varehuset har alt du trenger for å møblere og dekorere hjemme. IKEA er også kjent for sitt populære søndagsåpent-konsept.

I 2016 introduserte IKEA søndagsåpent i Norge for å gi kundene flere muligheter til å handle. Når det gjelder åpningstider for IKEA i Orkanger i 2022, anbefales det å sjekke deres offisielle nettside eller kontakte deres kundeservice for oppdatert informasjon.

OBS Bygg åpningstider

OBS Bygg er en kjent byggevarekjede som tilbyr alt du trenger for oppussing og utbedring av ditt hjem eller prosjekt. Deres varehus er fylt med produkter innen maling, verktøy, materialer, og mye mer.

Når det gjelder søndagsåpent hos OBS Bygg, kan åpningstidene variere fra sted til sted. For å finne nøyaktige åpningstider for OBS Bygg i Orkanger i 2022, kan du besøke deres offisielle nettside eller kontakte kundeservice.

Amfi Orkanger åpningstider

Amfi Orkanger er et populært kjøpesenter som tilbyr et bredt utvalg av butikker og tjenester. Her kan du finne alt fra motebutikker og elektronikkforretninger til spisesteder og dagligvarebutikker.

Åpningstidene til Amfi Orkanger kan variere avhengig av butikkene. For å finne nøyaktige åpningstider for Amfi Orkanger i 2022, kan du besøke deres offisielle nettside eller kontakte kjøpesenteret direkte.

Så, enten du trenger å handle elektronikk hos Clas Ohlson, møbler hos IKEA, byggematerialer hos OBS Bygg, eller ønsker å oppdatere garderoben din på Amfi Orkanger, er det viktig å sjekke åpningstidene. Dette sikrer at du ikke går glipp av noe og har en planlagt shoppingopplevelse.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke åpningstider har Clas Ohlson i Orkanger?

Clas Ohlson i Orkanger har følgende åpningstider:

Er IKEA i Orkanger åpent på søndager i 2016?

Nei, IKEA i Orkanger er ikke åpent på søndager i 2016.

Hva er åpningstidene til OBS Bygg?

Åpningstidene til OBS Bygg varierer, men de fleste butikkene er åpne på søndager.

Hvilke åpningstider har Amfi Orkanger?

Amfi Orkanger har vanligvis åpent fra 10:00 til 20:00 på hverdager og fra 10:00 til 18:00 på lørdager.

Er Clas Ohlson i Orkanger åpent på søndager?

Nei, Clas Ohlson i Orkanger holder vanligvis stengt på søndager.

Når er IKEA i Orkanger åpent?

IKEA i Orkanger har vanligvis åpent fra mandag til lørdag, men er stengt på søndager.

Hvilke tilbud har OBS Bygg på søndager?

OBS Bygg har ulike tilbud hver søndag.

Hvordan er parkeringsmulighetene ved Amfi Orkanger?

Amfi Orkanger tilbyr gratis parkering for kundene sine.

Har Clas Ohlson i Orkanger ekstra åpningstider i julen?

Ja, i julen har Clas Ohlson i Orkanger utvidede åpningstider.

Hva er adressen til Amfi Orkanger?

Amfi Orkanger ligger i Orkdalsveien 88, 7300 Orkanger.

Artiklen The heading will be: Oppdag åpningstider for Clas Ohlson, IKEA, OBS Bygg og Amfi Orkanger i 2022 har i gennemsnit fået 3.2 stjerner baseret på 13 anmeldelser