Rockheim restaurant

Rockheim Panorama

Rockheim Panorama – Rockheim

Panoramalokalet Mediateket er lokalisert i samme etasje som vår restaurant, Rockheim Panorama. Maks kapasitet er 50 stk, med konferansebord maks 30 stk.

Rockheim er det nasjonale museet for populærmusikk. Rockheim skal samle inn, ta vare på og videreformidle norsk populærmusikk fra 1950-tallet og frem til i dag. Rockheim ligger på Brattørkaia i Trondheim.

Utleie/events – Rockheim

Restauranter i nærheten av Rockheim ; Restaurant Nidelven. Nr. 54 av 266 restauranter i Trondheim ; Kraft Bodega. Nr. 21 av 266 restauranter i Trondheim ; Troll …

Rockheim er det nasjonale museet for populærmusikk. Rockheim skal samle inn, ta vare på og videreformidle norsk populærmusikk fra 1950-tallet og frem til i dag. Rockheim ligger på Brattørkaia i Trondheim.

De 10 beste restaurantene i nærheten av Rockheim

De 10 beste restaurantene i nærheten av Rockheim – Tripadvisor

Rockheim Panorama, Trondheim, Norway. 535 liker dette · 223 har vært her. Restauranten Rockheim Panorama ligger i 5. etasje, og har fantastisk utsikt mot…

Restauranter i nærheten av Rockheim på Tripadvisor: Finn anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i nærheten av Rockheim, Trondheim.

ROCKHEIM | lilleskansen

Rockheim. Rockheim er det nasjonale museet for populærmusikk. Rockheim har ansvar for å samle inn, ta vare på og videreformidle … Broen Bar & Restaurant.

Rockheim Panorama | Trondheim – Facebook

Restaurant Rockheim Panorama ligger i 5. etasje, og har fantastisk utsikt mot trondheimsfjorden og byen, stor utendørs terrasse og en meny tilberedt med omsorg …

Rockheim | Receptions & Dinners | Trondheim – Visit Norway

Rockheim | Receptions & Dinners | Trondheim | Norway

Trondheim Calling: 3 dager, 14 scener, 110 konserter. Umulig å få med seg alle, men her er én av dem. Fieldfare, et av de nye bandene – på Rockheim Restaurant, …

Rockheim

Rental of Rockheim Panorama – Eventum.no

Rental of Rockheim Panorama – Rockheim Panorama at Eventum

Read reviews from customers and reserve Rockheim Panorama – %{spaceName} directly. We also got a lot of other venues in the same area.

Rockheim Restaurant | Thor Egil Leirtrø – Photo

Posts about Rockheim Restaurant written by Thor Egil Leirtrø

Rockheim Panorama, Trondheim – Restaurant reviews

Suspicious activity detected

Keywords: rockheim restaurant