Restaurant moi

Hos Moi: Front

Front – Hos Moi

Kom på besøk hos Moi. Vi ligger på solsiden på Fiskebrygga i Kristiansand og har en unik restaurant med originalt interiør og kunst av Kjell Nupen.

Din restaurant i Kristiansand – Hos Moi

Hos Moi – Din restaurant i Kristiansand

Hos Moi – Din restaurant i Kristiansand. Vårt mål er å gi deg en matopplevelse utenom det vanlige i stemningsfulle lokaler med uforglemmelig service.

Restaurant i Kristiansand – Hos Moi har ambisjoner om å være ditt førstevalg når du skal velge restaurant i Kristiansand.

De beste restaurantene i Moi – Tripadvisor

Restauranter i Moi ; 1. Pizzamani · 16 anmeldelser · Italiensk$$ – $$$ Meny ; 2. Lille Napoli · 7 anmeldelser. Italiensk, Europeisk ; 3. Cecilies Conditori · 1 …

Beste restauranter i Moi, Norge: Se anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i Moi, og søk etter pris, beliggenhet og mer på Tripadvisor.

Hos Moi | Restaurants | Kristiansand S – Visit Norway

Hos Moi | Restaurants | Kristiansand S | Norway

Bølgen og Moi er kjent for utsøkt kokkekunst og god atmosfære. … Våre restauranter. Gavekort. Gi bort en Bølgen & Moi opplevelse. Bestill gavekort …

Hos Moi ligger i solsiden på Fiskebrygga i Kristiansand og er en unik restaurant med originalt interiør og kunst av Kjell Nupen. De har et eget Seaside rom med unik nærhet til sjøen og i tillegg et eget Lysthus med egen stil. Uteserveringen gjenspeiler sjelen til Trond Moi‘s egen hage med masse urter, frukttrær og espaljerte bærbusker. Hos Moi serverer internasjonal Brasserie mat med hovedinnslag av lokale råvarer av topp kvalitet, men også mange andre godbiter fra hele verden. Det er Trond Moi som eier og driver Hos Moi. Trond er en norsk kokk og vinkelner fra Kvinesdal. Han er kjent fra media, fjernsyn og TV, og for sine bøker. Med Toralf Bølgen startet han restaurantkjeden Bølgen & Moi i 1995, og har nå startet sin egen restaurant på Fiskebrygga.

– Bølgen og Moi

Historien vår starter med at den unge kokken Trond Moi treffer en av … Under mottoet «pling i bollen» starter de sin første restaurant på Høvikodden.

Vår historie – – Bølgen og Moi

– Bølgen og Moi

Velkommen Til Moi Hotell – Ved E-39 Midtveis Mellom Stavanger Og Kristiansand … 30 Hotellrom- Restaurant – Bar – Selskapslokaler – Konferanse – Trådløst …

Moi Hotell

Hos Moi, Kristiansand, Norway. … Hos Moi. 4.9K likes. 󱞋. 5.2K followers. @Hosmoirestaurant … søster restaurant i Lillesand tror vi 2023 skal gi oss

Hos Moi | Kristiansand – Facebook

23. nov. 2022 — I sommer åpnet restauranten Strandhaven i Lillesand i ny drakt med investor Torstein Tvenge på eiersiden. Nå skal Trond Moi og Stian …

Moi med ny restaurant. Satser på pengesterke hytteturister.

Moi med ny restau­rant. Satser på penge­sterke hytte­turister. – fvn.no

20. jan. 2023 — RESTAURANTEIER OG KOKK: Kokk Trond Moi har grunnlagt flere restauranter og kokkelerer nå på Farmen. Espen Solli.

I sommer åpnet restauranten Strandhaven i Lillesand i ny drakt med investor Torstein Tvenge på eiersiden. Nå skal Trond Moi og Stian Tungland drive den videre.

Min Matdrøm: Trond Moi | Godt.no

– Jeg har knekt et par spisebord hjemme, for å si det sånn.

Keywords: restaurant moi