Restaurant eik

Restaurant Eik Oslo gourmet, Universitetsgata 11. Tlf: 22 36 …

Restaurant Eik Oslo gourmet, Universitetsgata 11. Tlf: 22 36 07 10

Restaurant Eik Oslo gourmet. Vi tilbyr en 3, 4 og 5-retter meny samt vinmenyer. Restaurant Eik. Restaurant i Oslo sentrum.

Restaurant Eik, Tullinløkka – Restaurantguiden fra Aftenposten

Restaurant Eik titulerer seg nå som et gourmet brasserie. Her får du to faste 3-retters menyer til 495 og 895 kroner, eventuelt med tilhørende vinpakker.

Restaurant Eik, Oslo – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Restauranter · Rapporter · Rapporter · Om oss · Beliggenheter · Ansatte i Restaurant Eik Annen Etage · Bli med for å se hvem du allerede kjenner i Restaurant Eik …

Restaurant Eik, Oslo: Se 384 objektive anmeldelser av Restaurant Eik, vurdert til 4,5 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 52 av 1 510 restauranter i Oslo.

Restaurant Eik Annen Etage, Stortingsgata 24/26 0161 Oslo

Velkommen til restaurant Eik Annen Etage Restaurant i Oslo. Vi har i mange år servert gourmet mat til en fornuftig pris. Vi bytter meny hver uke.

Restaurant Eik | Restaurants | Oslo – Visit Norway

Restaurant Eik | Restaurants | Oslo | Norway

Gourmetrestaurant med gunstige priser på ukens tre-/fire-/femretters – alltid laget av de beste tilgjengelige råvarene. Maten serveres i et flott lokale med åpen kjøkkenløsning og spennende kunst på veggene. Restauranten ligger på hjørnet av Hotel Savoy, rett over gaten for det gamle Nasjonalgalleriet, og har i mange år hatt plass under Michelin-guidens Bib Gourmand-kategori for "svært god mat til moderate priser". Sommerstengt primo juli – primo august.

Restaurant Eik Annen Etage | LinkedIn

Restaurant Eik | Oslo – Facebook

Clarion Collection® Hotel Savoy – Restaurant Eik

Keywords: restaurant eik, eik restaurant oslo