Miraval rosé vinmonopolet

Miraval Côtes de Provence Rosé 2021 – Vinmonopolet

LuktFruktig aroma preget av røde bær, urter og blomst. SmakUng og fruktig, preg av røde bær, urter og sitrus, hint av mineraler i ettersmaken.

Miraval Côtes de Provence Rosé 2022 – Vinmonopolet

Miraval Côtes de Provence Rosé 2022. Frankrike, Provence, Côtes de Provence. Saftige røde bær, innslag av urter og sitrus, god lengde.

Ch. Miraval Rosé – Vinmonopolet

Ch. Miraval Rosé. Frankrike, Provence, Côte de Provence. Røde frukter, fersk syrlig og klar med mineral og tørr avslutning.

Miraval Côtes de Provence Rosé 2021 – Vinmonopolet

LuktFruktig aroma preget av røde bær, urter og blomst. SmakUng og fruktig, preg av røde bær, urter og sitrus, hint av mineraler i ettersmak. FargeLys rosa.

Studio by Miraval 2022 – Vinmonopolet

Studio by Miraval 2022. Frankrike, Provence, Øvrige. Ung med eplepreget fruktighet, innslag av røde bær og sitrus, litt urter, mineraler og krydder.

Fleur de Miraval Champagne Rosé – Vinmonopolet

Musserende vin – Champagne, rosé. Fleur de Miraval Champagne Rosé. Frankrike, Champagne, Côte des Blancs. Kremet, røde bær, gjærbakst, kompleks, dyp, …

Studio by Miraval 2021 – Vinmonopolet

Vinen har en lys lakserosa farge, og en transparent og delikat duft av friske røde bær, hvite blomster, hvit fersken, lime og steinmineralske toner med et …

Miraval Côtes de Provence Rosé (0.75 l) – Aperitif.no

Aperitif.no er Norges største nettsted om mat og drikke med en rekke unike tjenester bygget på høy redaksjonell kompetanse.

Miraval Côtes de Provence Rosé | Moestue Grape Selections

Vinen har en lys lakserosa farge, og en transparent og delikat duft av friske røde bær, hvite blomster, hvit fersken, lime og steinmineralske toner med et streif av mandler.I munnen har den en tydelig tekstur, høy friskhet og god dybde med høy konsentrasjon. Samtidig er tydelig florlett, myk, livlig og sjarmerende. Aromaer som minner om villbringebær, syrlige rips, moden grapefrukt, blomster og kalkmineraler henger igjen i en lang, frisk og leskende ettersmak.

Keywords: miraval rosé vinmonopolet