Kullt meny

Meny — KULLT

Kullt ligger midt i hjertet av Oslo – rett ved Rådhusplassen, med utsikt mot Aker Brygge. … stort ølutvalg tilpasset vår meny, og selvsagt et rikt vinkart.

Kullt, Oslo – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Kullt

Kullt, Oslo, Norge. … Kullt er restauranten med Norges største innendørs kullgrill. Velkommen… … Vi bytter meny idag ‍

Kullt ligger midt i hjertet av Oslo – rett ved Rådhusplassen, med utsikt mot Aker Brygge. Baren er det sentrale midtpunktet hos oss, med klassiske cocktails og signaturdrinker, stort ølutvalg tilpasset vår meny, og selvsagt et rikt vinkart. Kullt er et herlig samlingssted for deg, dine venner og kolleger. Her er det rom for firmafester og selskaper for inntil 220 personer til bespisning.

Kullt | Oslo – Facebook

Kullt, Oslo – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Restaurantanmeldelse: Kult, men ikke kult nok, Kullt … og mindre selskap kan dele et flaske vin eller noen av de mange grillrettene som menyen kan by på.

Kullt, Oslo: Se 210 objektive anmeldelser av Kullt, vurdert til 3 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 1 189 av 1 510 restauranter i Oslo.

Kullt, Sentrum – Restaurantguiden fra Aftenposten

Her var det dessverre ingen meny! Din restaurant? Ikke vær en dinosaur! Papir-menyer er IKKE tingen. Kundene ønsker å finne menyen din på nettet! Oppdater …

Kullt – 0158 Oslo – SmartMeny har menyen!

Vi bytter meny idag ‍ Kom innom for å smake davel! Sjekk ut · Vi har vært i Danmark på bryggeri besøk hos @toolbeer og @bruscph. Vi.

Kullt (@kulltoslo) • Instagram photos and videos

Kullt – 0158 Oslo – SmartMeny har menyen!

Med Norges største innendørs kullgrill tilbys det en variert meny med kjøtt, fisk og skalldyr. Se menyen her. Kullt ligger midt i hjertet av Oslo – rett ved …

Kullt er en restaurant i Oslo kommune

Kullt – Aktiv i Oslo

Kullt i Oslo sentrum

På Kullt har de Norges største innendørs kullgrill. Du kan også reservere deler av lokalet, og få tilgang til en egen del av baren.

Keywords: kullt meny