Kø vinmonopolet bergen

Lange køar til vinmonopola landet rundt: Selde 130.000 liter …

14. mai 2021 — Lang kø til Vinmonopolet i Bergen Valkendorfsgaten. RUNDT KVARTALET: På dette bildet frå Bergen er ikkje polet med på bildet.

Lang kø til Vinmonopolet – NRK Vestland

14. mai 2021 — I Bergen sentrum er det lange køar til Vinmonopolet både i Valkendorfsgaten (bildet) og på Bystasjonen, allerede før opningstid.

Bergensavisen

Vinmonopolet · Krysser fingrene for godt vær i natt · Folk oftere på polet i varmen · Lange køer på polet · Perfekt til spicy mat · Vin fra «galehuset» · Vin til …

Her står dei i kø for å sikre seg burgundervin – Bergens Tidende

Her står dei i kø for å sikre seg burgundervin

5. feb. 2015 — Saman med kring 20 andre vin-entusiastar har han stått timesvis i kø utanfor vinmonopolet i Valkendorfsgaten for å sikre seg eksklusive vinar.

Fleire skulka jobb for å få tak i dei gjevaste flaskene då vinmonolet sleppte nye vinar i dag.

Lange polkøer: – Ladet opp mobilen og øreproppene mine …

Lange polkøer: – Ladet opp mobilen og øreproppene mine før jeg stilte meg i kø – E24

15. mai 2021 — LØKKAKØ: Lørdag som fredag strekte køen seg utenfor polet på Grünerløkka … fra Vinmonopolet fredag, var det lange køer i Oslo også lørdag.

Over hele landet rapporteres det om lange polkøer de siste handelsdagene før 17. mai. Vinmonopolet ser for seg at de kommer til å selge omtrent en million liter i løpet av fredagen.

Ny dag med lange polkøer – E24

Ny dag med lange polkøer – E24

Hvis du ønsker å gi oss denne tilgangen, bør du sjekke tilgang til lokasjonstjenester i nettleserens innstillinger eller i systeminnstillinger. Om Vinmonopolet.

Men det ble ikke en tredje salgsrekord denne uken.

Finn butikker og åpningstider – Vinmonopolet

Butikker og åpningstider – Vinmonopolet

Vinmonopolet er en moderne butikkjede som legger vekt på service, samfunnsansvar, godt vareutvalg og kostnadseffektivitet. Visjonen er kvalitet og ansvar i …

Finn adresse og åpningstider for et Vinmonopol nær deg.

Vinmonopolet – ansvarlig faghandel siden 1922 – Vinmonopolet

Lanseringer · 9. februar: Spesiallansering av vin fra Burgund · 26 januar: spesiallansering av øl · 1. desember: spesiallansering Bordeaux og moden vin · 11. januar …

Vinmonopolet er en moderne butikkjede som legger vekt på service, samfunnsansvar, godt vareutvalg og kostnadseffektivitet. Visjonen er kvalitet og ansvar i kontakt med mennesker.

Lanseringer – Vinmonopolet

Lanseringer

Keywords: kø vinmonopolet bergen