Klinik AK: Her får du de herligste fotbehandlinger

De fleste e-butikker tilbyr i dag et bredt utvalg av leveringsmetoder. En av de mest populære i disse dager er pakkebutikken, hvor det er enkelt for deg å hente den nyinnkjøpte varen når den passer inn i kalenderen din. Leveringsformen er ekstremt praktisk, og typisk også den billigste leveringsversjonen.

Tvert imot bør du vurdere å velge levering hjem til deg eller til jobben din. Leveringsformen er typisk litt dyrere, men samtidig stort sett uproblematisk. Den billigste formen for frakt er unektelig at du henter pakken selv, men dette krever at du er nær hjemmet til internettbedriften.

Leveringstiden kan i noen tilfeller være ganske avgjørende dersom varen mangler i løpet av få sekunder, så det er derfor ganske meningsfylt å sjekke estimert leveringstid på den aktuelle varen.

Mange e-butikker ser frem til muligheten for dag-til-dag levering på de fleste produkter, men som tross alt er beregnet ut fra at bestillingen er lagt inn før et fastsatt tidspunkt, slik at de har mulighet til å rekke å få sendt pakken før de ansatte stenger kvelden.

Noen nettbutikker tilbyr frakt uten kostnad, men ofte er dette betinget av bestilling for en fast sum. I tillegg kan du bruke den billigste typen frakt, som i mange tilfeller – uansett om du bor i nærheten av Odense, Svendborg eller Helsinge – vil få dem til å bringe produktene til et utleveringssted.

Netthandel fortsetter å vokse

Det har vist seg å være veldig enkelt for alle å sammenligne priser på flere e-butikker og med det motivet har mange internettbutikker sett seg selv tvunget til å kutte prisene på en rekke av deres produkter – for babyer og barn, så vel som for menn og kvinner – helt ned, og til og med noen ganger tilby gratis levering.

Til tross for dette kan det likevel være lukrativt å studere en rekke nettbutikker for rabatter før du handler, slik at du kan være sikker på å få den beste prisen.

Man bør tross alt være forsiktig med at når en e-bedrift tilbyr et produkt for salg til en pris som anses som utopisk attraktiv, kan det i noen tilfeller være en indikator på et bedragersk internettselskap. Kjøp med betalingskort er derimot omfattet av et tiltak som hjelper oss mot svindel med nettbutikker.

Generelt anbefaler vi handel med kort eller MobilePay. Alternativt kan du benytte deg av en avbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill i tilfelle du ber om å foreta betalingen senere.

Før noen handler i en butikk, trenger de i og for seg å sette seg inn i innholdet i e-butikkens betingelser, men dette er stort sett ikke superspennende.

En enklere løsning kan derfor være å se om nettbutikken er godkjent av e-merket, siden dette vanligvis er en indikasjon på at nettbutikken overholder dansk lovgivning, i tillegg til at nettsiden blir jevnlig inspisert av spesialister som er godt kjent med gjeldende regelverk. Dette er også en god sjanse for en hjelpende hånd, dersom du skulle få problemer som følge av handelen din.

Vi sørger også for at kjøper er på vakt for de mest vesentlige forhold som er viktige for transaksjonen, for eksempel bytteretten internettselskapet opererer med. På samme måte er det her avgjørende at du til enhver tid beholder fakturaen din, slik at du alltid skal kunne bekrefte kjøpet, uansett om du er ute etter en vare til mann eller kvinne.

Finn ut om e-butikken støttes av e-merket

Trustpilot utfører svært relevante sjanser for å se vurderingene til mange eksisterende forbrukere, og av den grunn anbefales det at du se nettbutikkens vurderinger før du kjøper.

Facebook gir også noen sikre metoder for å lære om nettbutikkens kundetilfredshet. I tillegg ser vi faktisk nettbutikker hvor kundene kan gi en vurdering av bedriftens service, som også bør benyttes for å få et inntrykk av hvor fornøyde kundene er.

Nettstedet er annonsefinansiert. Vi samarbeider med ulike internettvarehus der vi presenterer varene deres, og tjener betaling forutsatt at den besøkende vi videresender fullfører en bestilling.