Jams restaurant

JAMS Manglerud | Oslo – Facebook

JAMS METRO · Page · Restaurant · Bibliotekgata 30, Lørenskog, Norway · +47 67 22 27 76 · metro@jams.no · jams.no · Closed now · See More About JAMS METRO.

JAMS METRO | Lørenskog – Facebook

Gir det nok en sjanse etter ca 1 års opphold. Forferdelig dårlig mat. Sure grinete og lite imøtekommende folk som jobber der. Det var ny meny.

Jams Manglerud, Oslo – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Restauranten har en grei meny. Litt i overkant priser for en restaurant i et varehus. Var en større gruppe med individuell bestilling. Maten kom raskt på bordet …

Spise middag i Oslo: Se 6 anmeldelser fra Tripadvisor-reisende av 1 510restauranter i Oslo, og søk etter kjøkken, pris, sted og mer.

Jams Restaurant and Bar, Ski – Restaurantanmeldelser

Jams Restaurant and Bar, Ski – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Ski Vår varierte meny bør tilfredsstille de fleste smaker og sanser. Stikk innom nettsiden vår og ta en titt! Velkommen til oss! 7 posts. 153 followers.

Jams Restaurant and Bar, Ski: Se 59 objektive anmeldelser av Jams Restaurant and Bar, vurdert til 3 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 19 av 29 restauranter i Ski.

Jams Restaurant & Bar (@jamsrestauranter) • Instagram …

3. nov. 2022 — Jams beskriver seg selv som en folkelig restaurant og har spisesteder også på Metro-senteret i Lørenskog og på Manglerud senter.

Restauranten Jams på Holmlia senter legger ned … – VartOslo

Restauranten Jams på Holmlia senter legger ned. Fikk nok av ungdomsgjenger som truet servitører og vektere

Best Deals. Plassholder Fish´N Chips kr192; PIZZABUFFET (Barn) kr94; JUNIOR TACO kr94; Cava Jaume Serra Brut ( Spania ) kr635. Jams Restaurant.

– Vi ble rammet av plagsomme ungdomsgjenger, som truet de ansatte, tagget på vegger og bord og røyket inne. Familier med barn ble skremt bort. Det var helt grusomt. Da jeg sa det var kjøpsplikt på restauranten, svarte de med å kalle meg rasist, sier Mehmet.

Penne – Jams Restaurant

Om Oss Jams Metro er en folkelig restaurant med en avslappende og hyggelig atmosfære. Vi holder til i 1.etasje på Metro senteret. Vi ligger på gateplan med …

agurk – Jams Restaurant

4. nov. 2022 — Restaurant på Holmlia legger ned: – Ble rammet av plagsomme ungdomsgjenger, som truet de ansatte, tagget på vegger og bord og røyket inne.

Jams, Holmlia senter – Avisa Oslo

Jams, Holmlia senter | Restaurant på Holmlia legger ned: – Ble rammet av plagsomme ungdomsgjenger, som truet de ansatte, tagget på vegger og bord og røyket inne

Kontaktinformasjon for Jams Restaurant & Bar Oslo, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.

Ungdomsgjenger skal ha gjort livet surt for restauranten og vekterne på senteret.

Jams Restaurant & Bar, Oslo | bedrift | gulesider.no

Kontaktinformasjon for Jams Restaurant & Bar Oslo, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.

Keywords: jams restaurant, jams restaurant askim