Hamburger restaurant

Det beste spisestedet med Hamburger i Oslo, på Tripadvisor

Det beste spisestedet med Hamburger i Oslo, på Tripadvisor: Finn de beste spisestedene med Hamburgere i Oslo, Norge

Hamburger i Oslo ; 1. Seaport Restaurant · 788 anmeldelser · $$ – $$$ ; 2. Den Glade Gris · 1 833 anmeldelser · Gastropub, Skandinavisk ; 3. Eldhuset BBQ Bar · 202 …

Beste spisesteder med Hamburger i Oslo, Norge: Finn 40 797 anmeldelser fra Tripadvisor-reisende om de beste spisestedene med Hamburgere, og søk etter pris, beliggenhet, med mer.

Beste spisesteder med Hamburger i Stavanger – Tripadvisor

Det beste spisestedet med Hamburger i Stavanger, på Tripadvisor: Finn de beste spisestedene med Hamburgere i Stavanger, Norge

Hamburger i Stavanger · 1. Døgnvill Burger Stavanger · 1 319 anmeldelserStengt nå · 2. Firelake Grill House & Cocktail Bar · 235 anmeldelserStengt nå · 3. RE- NAA.

Beste spisesteder med Hamburger i Stavanger, Norge: Finn 7 229 anmeldelser fra Tripadvisor-reisende om de beste spisestedene med Hamburgere, og søk etter pris, beliggenhet, med mer.

Burgerkongene — En liste i restaurantguiden fra Aftenposten

Døgnvill Burger serverer hamburgere av høyeste kvalitet og et spennende utvalg drikkevarer. Våre restauranter har spesialisert seg på å servere hamburger …

Keen på kjøttpuck? Oslo er endelig blitt en burgerby, og når lysten melder seg for vår anmelder er det disse stedene han besøker oftest. — Sjekk ut disse 19 stedene i Restaurantguiden fra Aftenposten.

Oslos beste burger: Restaurant

Oslos beste burger: Restaurant | Mer av Oslo

Det gjør familiebedriften vår til en av de hamburgerkjedene som har eksistert lengst i hele Europa. 12. mai 2011 åpnet MAX sin første restaurant i Oslo. Med de …

Her mener vi du får Oslos beste restaurantburger! Vi har besøkt totalt 18 burgersteder, og lett etter de tre beste burgerne i byen.

Døgnvill Burger

Rockburger er TusenFryds største hamburgerrestaurant. Restauranten har beliggenhet i nedre del av parken, rett ved siden av Speedmonster og er et sentralt …

Døgnvill Burger serverer hamburgere av høyeste kvalitet og et spennende utvalg drikkevarer. Våre restauranter har spesialisert seg på å servere hamburger akkompagnert av upåklagelig service i en lun atmosfære. Vi har restauranter i Vulkan, Tjuvholmen og Bjørvika i Oslo, og i Trondheim og Stavanger.

Hamburgerrestauranter i Oslo og Akershus

Restaurant – Hamburger, Spisested, Hamburger.

Hamburgerrestauranter – Ser du etter en hamburgerrestaurant? Her finner du oversikt over restauranter som serverer hamburger i Oslo og Akershus.

MAX Burgers

MAX serverer Oslos beste burgerer! Velkommen inn!

MAX startet allerede i 1968. Ambisjonen er den samme som tidligere – med de beste råvarene skal vi servere de beste hamburgerne. Velkommen inn!

Hamburger restaurant – Speedmonster – Rockburger – Tusenfryd

Hamburger restaurant – Speedmonster – Rockburger | TusenFryd

Rockburger er TusenFryds største hamburgerrestaurant

Restaurant – Hamburger – 1881.no

Keywords: hamburger restaurant, burger restaurant oslo, burger restaurant, hamburger restaurant oslo, restaurant burger