Håholmen restaurant

Håholmen Havstuer: Hjem

Hjem – Håholmen Havstuer

Restauranter i nærheten av Restaurant Ytterbrygga – Håholmen Havstuer på Tripadvisor: Finn anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i nærheten av …

Restaurant Ytterbrygga – Håholmen Havstuer, Kårvåg

Restaurant Ytterbrygga – Håholmen Havstuer, Kårvåg – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

hovedbygning, hotellrom, kro og restaurant og er i dag et etterspurt kurs- og møtested for både feriegjester og kurs- og konferanse gjester. Her er 47 rom og …

Restaurant Ytterbrygga – Håholmen Havstuer, Kårvåg: Se 78 objektive anmeldelser av Restaurant Ytterbrygga – Håholmen Havstuer, vurdert til 4 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 2 av 3 restauranter i Kårvåg.

Beste spisesteder i nærheten av Restaurant Ytterbrygga

De 5 beste restaurantene i nærheten av Restaurant Ytterbrygga – Håholmen Havstuer – Tripadvisor

Det verneverdige fiskeværet Håholmen på Hustadvika har vært… … overnatting, i våre restauranter og på interne aktiviteter.

Restauranter i nærheten av Restaurant Ytterbrygga – Håholmen Havstuer på Tripadvisor: Finn anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i nærheten av Restaurant Ytterbrygga – Håholmen Havstuer, Kårvåg.

Restaurant Ytterbrygga-Håholmen Havstuer – Fjord Norway

Det verneverdige fiskeværet Håholmen på Hustadvika har vært møtested, havn, hjem og. … Dette er deg: Fagbrev og erfaring fra hotell og restaurant Erfari.

Håholmen er kjent for utsøkt mat. Kokkene byr på en 3 retters meny komponert med håndplukkede lokale favoritter og sesongens godbiter….

Restaurant Ytterbrygga-Håholmen Havstuer – Visit Norway

Håholmen Havstuer. Hjem · Båtransport · Om Håholmen · Restaurant · Kurs · Rom · Opplevelser · Beliggenhet · Kontakt oss. Kontakt oss.

Håholmen Havstuer by Classic Norway Hotels

Håholmen Havstuer | Averøy – Facebook

Håholmen Havstuer | Averøy – Facebook

Kontakt Håholmen Havstuer – Classic Norway Hotels

Rom – Håholmen Havstuer by Classic Norway Hotels

Keywords: håholmen restaurant