Grilleriet restaurant oslo

Grilleriet

Inngangspartiet er innbydende, og restauranten varm og intim samtidig som vi har plass til mange gjester. Vi har også satt ut bord og stoler i selve …

Grilleriet åpnet i oktober 2011, og har etter vår mening alt som skal til for å tiltrekke seg folk flest, både de tørste og de sultne. Inngangspartiet er innbydende, og restauranten varm og intim samtidig som vi har plass til mange gjester. Vi har også satt ut bord og stoler i selve passasjen som bidrar til at det blir liv og hygge til Folketeaterpassasjen.

Grilleriet, Oslo – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Grilleriet. Oslo. Storgata 21-23. Beskrivelse; Tilleggsinformasjon … den første til å motta spennende nyheter og tilbud fra Fursetgruppens restauranter.

Grilleriet, Oslo: Se 405 objektive anmeldelser av Grilleriet, vurdert til 4 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 207 av 1 510 restauranter i Oslo.

Grilleriet, Folketeaterpassasjen

Grilleriet | Restaurants | Oslo – Visit Norway

Grilleriet | Restaurants | Oslo | Norway

På Grilleriet står grilling i sentrum – bokstavelig talt. Det meste av maten tilberedes på en kullgrill som er selve hjertet i restauranten og det åpne kjøkkenet. Kokkene byr på moderne og kreative tolkninger av klassiske retter, men også nyskapende mat med elementer fra flere matkulturer. Grilleriet har også en egen bar med gode cocktails. Restauranten serverer hotellfrokost hver dag, og denne er åpen for alle frokostsultne. Her kan du nyte en hjemmelaget og økologisk frokost med deilig brød, et stort utvalg av frukt, grønnsaker og pålegg, samt kaffe laget av Grilleriets barista. Restauranten ligger i Folketeaterpassasjen ved Youngstorget. Sommerstengt primo juli – medio august.

Grilleriet – Oslo, Norge – Meny, priser, restaurantanmeldelser

Grilleriet – Startside

Når du kommer inn i Folketeaterpassasjen vil du bli møtt av en fortryllende duft av ulmende… Folkepassasjen, Storgata 21-23, 0184 Oslo

Grilleriet – partner restauranter – Ølakademiet AS

Grilleriet – partner restauranter | Ølakademiet AS

Grilleriet – Restaurantmeny

Storgata 21-23

Grilleriet – VisitOSLO

Keywords: grilleriet restaurant oslo