Flipper meny

Kafé & Restaurant på Grilstad Marina – Flipper Kafé

På Grilstad Marina på Ranheim serveres det deilige burgere, kjøtt- og fiskeretter, samt et rikelig drikkeutvalg. Vi har også selskapslokale for arrangement.

Take away fra Flipper Kafe i Trondheim med foodora-levering …

Bestill fra Flipper Kafe i Trondheim med levering av foodora. Se meny! Det du trenger, levert på minutter. Bestill fra din favorittrestaurant og få …

Flipper | Trondheim – Facebook

Med våren og finværet kommer også ny meny. Vi kan friste med flere smørbrød, blåskjell og vår nye rødbetburger toppa med tzatziki.

Flipper – Her er menyen! Hva gleder du deg til å spise?…

4. apr. 2019 — Her er menyen! Hva gleder du deg til å spise? Velkommen til Flipper i dag fra kl. 18 – vi er klare, og gleder oss til å se dere!

Flipper, Trondheim – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Flipper er ett fantastisk sted som virkelig er verdt ett besøk. Men jeg skulle ønske de hadde hatt en større meny eller skiftet meny oftere.

Flipper, Trondheim: Se 37 objektive anmeldelser av Flipper, vurdert til 3,5 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 118 av 287 restauranter i Trondheim.

Flipper – Grilstad Marina

Flipper – Grilstad Marina

Flipper – Grilstad Marinas bydelskafé. Som en naturlig forlengelse av Ladestien kan en … Et rikelig drikkeutvalg matcher naturligvis både sesong og meny.

Flipper cafe – Pilegrimsleden

Pilegrimsleden | Flipper cafe

Flipper Kafé ligger ytterst på Grilstad Marina på Ranheim. Her er det parkering for både bil og sykkel. Nærmeste busstopp er Grilstadkleiva via rute 1 eller …

Et spisested i flotte omgivelser, helt ute ved fjorden på Grilstad Marina. Tilbyr alt fra en kaffekopp, lett lunsj eller litt snacks – til middag.

Flipper Kafe – City Guide

Med byens beste bacalao på menyen akkompagnert av reker, deilig kjøtt- og fiskeretter, samt saftige kullgrilla burgere, skal det være mulig å kose seg både …

Miniflipper – 120g Cloetta | Meny.no

Miniflipper · Du er kanskje også interessert i · MENY … · Bestillinger · Nettbutikk · Populære temaer · Lurer du på noe? · Følg oss · Kontakt oss.

Keywords: flipper meny, flipper restaurant