El camino restaurant

El Camino

El Camino · Våre fire restauranter · bare god stemning.

RESERVER BORD info: covid-19 Vår historie El Camino Inspirert av den tilbakelente taqueriastilen funnet i California, varter El Camino opp sunn og god mexikansk…

El Camino, Oslo – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

El Camino, Oslo: Se 124 objektive anmeldelser av El Camino, vurdert til 4 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 198 av 1 509 restauranter i Oslo.

El Camino, Oslo: Se 124 objektive anmeldelser av El Camino, vurdert til 4 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 198 av 1 510 restauranter i Oslo.

El Camino, Oslo – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

El Camino, Oslo: Se 22 objektive anmeldelser av El Camino, vurdert til 4 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 717 av 1 509 restauranter i Oslo.

El Camino, Oslo: Se 22 objektive anmeldelser av El Camino, vurdert til 4 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 719 av 1 510 restauranter i Oslo.

El Camino Bogstadveien – Meksikansk restaurant – Aktiv i Oslo

El Camino har tatt de autentiske baja-vibbene til Oslo. Du kan ta din skreddersydde burrito, bowl eller taco “to go”, sitte i deres svært innbydende restaurant …

El Camino – digg, sunn og kvalitetsrik meksikansk mat laget raskt og enkelt – inspirert av de avslappende tacostedene i California.

El Camino | Sandvika Storsenter

El Camino åpnet i 2013 og har i dag flere restauranter. Inspirert av taquerias i California serverer vi den beste mexikanske maten i en chill Baja-vibe.

Hos oss får du digg og sunn meksikansk mat laget raskt og enkelt – inspirert av de avslappende tacostedene i California. Velkommen til oss på Sandvika Storsen …

El Camino – Oslo, Norway – Menu, prices, restaurant reviews

El Camino. 94 likes · 2 talking about this · 145 were here. Tex-Mex Restaurant.

El Camino Bjørvika – Restaurantguiden fra Aftenposten

Snart flyttes Restaurantguiden til Vink! Er du på jakt etter de siste restaurantanmeldelsene fra Aftenposten? De ligger i vår nye tjeneste Vink.

Keywords: el camino restaurant, el camino restaurant oslo