Castello restaurant

Oslo — Castello

TAPAS · Tapas Clásicas. 69. Brød & aioli. Hjemmelaget foccacia servert med aioli.

Meny Oslo – Castello

Meny Oslo — Castello

Stripe er en tredjeparts betalingsløsning som gjør det mulig å motta betaling …

Castello

Velkommen til en unik restaurant med mange og varierte muligheter. Se gjennom for å få et overblikk av hva vi kan tilby deg i våre flotte lokaler.

Castello Restaurant & Bar åpnet på Jessheim Storsenter oktober 2011. I lokaler med særpreget stil og interiør, tilbyr vi a la carte meny og utvidet bar til våre gjester – med mål om å tilby den beste mat- og vinopplevelsen til en god pris.

Castello Jessheim

Jessheim — Castello

Castello, Oslo: Se 55 objektive anmeldelser av Castello, vurdert til 4,5 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 210 av 1 507 restauranter i Oslo.

Bestill bord Oslo – Castello

Bestill bord Oslo — Castello

Velkommen til Castello — stedet med behagelig atmosfære, god mat og serviceinnstilte servitører. Sørengkaia 99. 0194 Oslo. 95269090. oslo@castellorestaurant.no …

Lokalet — Castello

Castello, Oslo – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Castello, Oslo: Se 55 objektive anmeldelser av Castello, vurdert til 4,5 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 211 av 1 510 restauranter i Oslo.

Castello Oslo – Ny og spennende restaurant på Sørenga

Castello Oslo har plass til 200 gjester inne, og den solfylte uteserveringen rommer 170 gjester. Flott utsikt mot Operaen!

Castello Oslo – Facebook

Castello Sørenga – Oslobukta

Castello Sørenga – Oslobukta

Med gode og friske råvarer i sentrum, tilbyr Castello en variert meny med inspirasjon fra flere land og kulturer — i lokaler med fantastisk utsikt på Sørenga.

Keywords: castello restaurant, castello restaurant oslo, castello restaurant & bar