Carpaccio meny

Carpaccio av spekeskinke | Oppskrift | Meny.no

Carpaccio Original. m/Grana Padano 110g Skare. kr 154, 00 kr 1 400,00/kg. Midlertidig utsolgt. Kjøp Carpaccio Original. Innhold Alternative varer.

Carpaccio er retter som består av tynne skiver av enten rått kjøtt eller rå fisk. I denne oppskriften har vi brukt norsk spekeskinke som sammen med god olivenolje, ristede pinjekjerner og parmesan blir den perfekte forrett eller innslag på sommerens koldtbord. Retten kan også bli en hovedrett om du serverer godt brød eller focaccia ved siden av.

Carpaccio – skiver av urtestekt indrefilet – MatPrat

– | Meny.no

CARPACCIO AV URTEMARINERT INDREFILET 500 gr indrefilet storfe 1 ss hakket persille 1 ss hakket frisk kjørvel 1 ss hakket frisk estragon 2 dl lettrømme …

Carpaccio av indrefilet | Oppskrifter – Rema 1000

Carpaccio av indrefilet – MatPrat

KAMSKJELL CARPACCIO MED GRANATEPLE 6 store ferske kamskjell 1 lime Nykvernet salt og pepper 1 ts god olivenolje 1 ss kjerne av granateple 1 vårløk 1 ts rist …

Carpaccio ble første gang servert på Harry’s Bar i Venezia. Originalen er tynne skiver av kalvefilet med olivenolje, sitron, pepper, revet parmesan og rucculasalat.

Carpaccio – en klassisk forrett med oksekjøtt! – Gladkokken

Carpaccio av indrefilet | Oppskrifter | REMA 1000

Carpaccio | Oppskrift – Godt

Carpaccio – en klassisk forrett med oksekjøtt! | Gladkokken

Syltynne skiver av rått oksekjøtt med gode smaker.

Fanafruen | 3-retters meny | Carpaccio av indrefi Indrefilet

Carpaccio | Oppskrift

Den opprinnelige versjonen av carpaccio er laget av indrefilet av storfe – rått kjøtt, skåret i syltynne skiver. Magien ligger nettopp i at de er så syltynne som mulig. Kjøttet må fryses ned før du skjærer det, delvis for at kjøttet skal være helt sikkert å spise, delvis for at det skal være lettere å skjære.Kilde: Adresseavisen.

Fanafruen | 3-retters meny | Forrett | Carpaccio av indrefi Indrefilet

CARPACCIO AV URTEMARINERT INDREFILET500 gr indrefilet storfe1 ss hakket persille1 ss hakket frisk kjørvel1 ss hakket frisk estragon2 dl lettrømme …

Fanafruen | 3-retters meny | Forrett | Carpaccio av kamskjell

KAMSKJELLCARPACCIOMED GRANATEPLE6 store ferske kamskjell1 limeNykvernet salt og pepper1 ts god olivenolje1 ss kjerne av granateple1 vårløk1 ts rist …

Keywords: carpaccio meny